Cafeaua Covim – O cafea buna se obtine cu pasiune si cu experienta indelungata

Cafea Covim Orocrema 1Kg
24.69RON
Loading Actualizare cos ...
Cafea Covim Granbar 1Kg
28.00RON
Loading Actualizare cos ...
Cafea Covim Prestige 1Kg
35.00RON
Loading Actualizare cos ...
Covim stie exact ce te aștepti sa primesti cand doresti o ceasca de cafea buna. In peste 40 de ani de experienta, Covim a dobandit expertiza si sensibilitatea care ii permite, prin controlul atent a fiecarei etape a procesului de productie, sa ofere produse de calitate superioara, pline de savoare si intotdeauna consecvent.

Totul incepe cu atenta alegere a celei mai bune cafele direct de la producatori, urmata de controale repetate ale materiei prime la intrare, in faza de prajire – o faza delicata ce este monitorizata cu atentie pentru a asigura echilibrul si pentru a maximiza caracteristicile cafelei. Urmeaza amestecarea cafelei in functie de calitate si, in cele din urma, procesele la fel de delicate si extrem de importante de rectificat si de ambalare.

Cafeaua Covim este rezultatul unei pasiuni, culturi, precum si a supravegherii fiecarui detaliu. Amestecurile si aromele Covim sunt rezultatul unei experiente indelungate si cunostinte in profunzime a nevoilor consumatorilor, cat si a profesionistilor din domeniul cafelei care alcatuies echipa Covim.

Cu patru linii de produse specifice, concepute pentru Vending, Bar, sectoarele de masă Retail si HoReCa, cafeaua Covim acopera toate cerintele consumatorilor indifent de locatie: la locul de munca si locurile publice, la cafenea si la domiciliu.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Contact
S.C. Velmi Prest S.R.L.
Adresa: Focsani, Vrancea
strada Magura, nr.123
Telefon: 0730.005.940
E-mail: office@cafetim.ro